Merimatka Iin Röytän perinteisille elojuhlille 1-2.8.2015

 

 

 

 

 

 

Merellinen Oulu Ry järjestää merimatkan jo perinteeksi muodostuneille Iin Röytän Elojuhlille. Merimatka on avoin kaikille kiinnostuneille ja ainoastaan hinnoittelun osalta on pieni ero onko ilmoittautunut yhdistyksen jäsen vai ei.

Retken hinnoittelu jäsenistölle on seuraava: Pelkkä merimatka (matkustaja vastaa itse majoituksesta saa­ressa) on jäsenelle 30€. Lisäksi voi varata hytin laivalta hintaan 40€. Hytin hintaan kuuluu pieni iltapala ja aamupala. Varaukset koskevat koko hyttiä. Esimerkkinä yhdistyksen jäsen pariskunta lähtee matkalle ja varaa hytin, on kokonaishinta 100€ yhteensä kahdelta hengeltä. (30€ + 30€ + 40€).

Yhdistyksen ulkopuoliselle merimat­kan hinnaksi tulee 50€ ja hytin hinta on sama 40€ kuin yhdistyksen jäsenelle. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lähtö on lauantaiaamuna 1.8. ja paluu sunnuntaina. Aikataulu tarkentuu lähempänä. Laiva on ankkurissa saaren edustalla ja laivalta on kuljetus maihin ja takaisin myöhemmin sovittavien aikataulujen mukaisesti.

Sitovat ilmoittautumiset ja lisätiedustelut 27.7. mennessä vastaanottaa Osmo Hurtig joko puhelimitse 044-0303625 tai sähköpostilla osmohur[ät]gmail.com.

Mikäli osanottajia ei ilmoittaudu riittävästi 27.7. mennessä niin merimatkaa ei toteuteta.

Kesäterveisin,

Yhdistyksen hallitus