Majoitus- ja Kokoustilat

Majoitus

Majoitus

Nostalginen hyttimajoitus

Majoitu 60-luvun nostalgiassa perinnealuksella!

Majoituksemme soveltuu esimerkiksi Oulussa viikolla työskenteleville, sekä etäämmältä OYS:ssa vieraileville. Laivassa on lukittavat hytit sekä hyttien kaapit. Aluksella on öisin päivystäjä ja kameravalvonta.

Aluksen sauna lämpenee majoittujille tiistaisin sekä torstaisin.
Asiakkaiden käytössä yhteistiloissa on televisio, suihku sekä wc.

Aamupalana puuro, voileipä, leikkeleet, hedelmä/kananmuna, kahvi/tee.

Kulkeminen

Autolämmityspaikka aluksen edustalla yön yli majoittuville veloituksetta.
Oulu-laivan lähistöltä kulkee myös bussi nro 15 (Pitkänmöljäntieltä keskustaan sekä Mäntylään). Lisätietoja paikallisliikenteen aikatauluista löytyy osoitteesta www.oulunjoukkoliikenne.fi

Varaukset

Varaukset väh. 2 vrk ennen saapumista:
info.msoulu@gmail.com tai puhelimella +358 44 981 9141

Pyydämme käteismaksun. Useamman yöpymisen voi maksaa 2 vuorokauden jaksoissa.

Hinta

Katso Hinnasto


 

Kokoustilat

Tilaisuus juuri teille!

Oulu-laivalla tilaisuus räätälöidään asiakkaan mieleiseksi. Meille voi tuoda pitopalveluruoat ja omat juomat. Nyyttikestitkin onnistuu – ja onpa mahdollista pukeutua vaikkapa Kapteeni-Koukuksi tai Rosvo-Roopeksi!

Voit varata meiltä tilan kokouksia, karaokea, saunailtaa, pikkujouluja tai vaikka virkistyspäivää varten. Laivalla on 14 kahden hengen hyttiä ryhmien yöpymisille.

Oulu-laivan merikarhut esittelevät laivan ja halutessanne neuvovat merimiessolmut! Kapteeninsalongin pöydässä on tilaa 14 ruokailijalle, mutta buffet-järjestelyllä ruokailemaan mahtuu enemmänkin. Karaoke-tila sekä sauna pyyhkeineen niin ikään vuokrattavissa Oulu-laivalla. Tilaisuus yöpyä nostalgisesti tilatilaisuuden päätteeksi, tilaa 20 hengelle 2 hengen hyteissä.

Kokoustilat

Kokoustilat

Kokoushytti

Kokoushytti