- Yhteinen asiamme -

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
10
syys
2021
Koneenhoitajan koulutusohjelma on siiretty alkamaan joulukuussa.
Koulutukseen on viellä mahdollista hakea.
Opetuskieli on Suomi.
Kurssin hinta 0,00 € (sis. ALV 0%)

Koneenhoitaja

Koneenhoitajana voit aloittaa ammattiurasi pienen matkustaja-aluksen, lastialuksen tai hinaajan konepäällikkönä. Jos tehtäviisi kuuluu sammutusaluksen ajaminen, tarvitset todennäköisesti koneenhoitajan pätevyyden aluksen suuren konetehon takia. Kotimaanliikenteenlaivurin ja koneenhoitajan opinnot ovat hyvä yhdistelmä.

Kurssilla opit laivakonetekniikkaa, huoltoa, sähkötekniikkaa ja ensiapua. Meriturvallisuusharjoitukset järjestetään Meriturvan Lohjan yksikössä. Lähikoulutus ajoittuu pääsääntöisesti viikonloppuihin. 11 jaksoa ja 26 lähiopetuspäivää. Osa lähiopetuksesta toteutetaan perjantaisin ja kahden päivän mittainen meriturvallisuus- ja palokoulutus järjestetään arkipäivinä.

Koneenhoitajantutkinto ja sen perusteella myönnettävä pätevyyskirja oikeuttavat toimimaan kotimaanliikenteessä konepäällikkönä aluksella, jonka koneteho on alle 750 kW.

Koneenhoitajankoulutus on osatutkinto merenkulkualan perustutkinnosta (tutkinnon osa Koneenhoitaja). Pätevyyskirjaa varten tarvitaan kurssin lisäksi 240 päivää merikokemusta.

Lisätietoja koneenhoitajan pätevyyskirjasta löydät Traficomin sivulta: https://www.traficom.fi/fi/liikenne/merenkulku/merenkulun-patevyyskirjat

Ohjelma julkaistaan syyskuussa. Koulutuksen järjestäjä on ammatti-instituutti Axxell.

Lisätietoja: jerker.hagstrom(a)axxell.fi

Ilmoittaudu Oulun koulutukseen tästä.

 

Lisätiedot:

Tero Heinonen

ransu14@gmail.com

044 030 3625

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Merellinen Oulu - Yhteinen asiamme!

Yhteystiedot

Myynti / Merimatkat / Info: