- Yhteinen asiamme -

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
10
syys
2021
Koneenhoitajan koulutusohjelma aloitetaan Oulu-laivalla la 23.10.2021 09.00 – su 08.05.2022 16.00
Opetuskieli on Suomi.
Kurssin hinta 0,00 € (sis. ALV 0%)

Koneenhoitaja

Koneenhoitajana voit aloittaa ammattiurasi pienen matkustaja-aluksen, lastialuksen tai hinaajan konepäällikkönä. Jos tehtäviisi kuuluu sammutusaluksen ajaminen, tarvitset todennäköisesti koneenhoitajan pätevyyden aluksen suuren konetehon takia. Kotimaanliikenteenlaivurin ja koneenhoitajan opinnot ovat hyvä yhdistelmä.

Kurssilla opit laivakonetekniikkaa, huoltoa, sähkötekniikkaa ja ensiapua. Meriturvallisuusharjoitukset järjestetään Meriturvan Lohjan yksikössä. Lähikoulutus ajoittuu pääsääntöisesti viikonloppuihin. 11 jaksoa ja 26 lähiopetuspäivää. Osa lähiopetuksesta toteutetaan perjantaisin ja kahden päivän mittainen meriturvallisuus- ja palokoulutus järjestetään arkipäivinä.

Koneenhoitajantutkinto ja sen perusteella myönnettävä pätevyyskirja oikeuttavat toimimaan kotimaanliikenteessä konepäällikkönä aluksella, jonka koneteho on alle 750 kW.

Koneenhoitajankoulutus on osatutkinto merenkulkualan perustutkinnosta (tutkinnon osa Koneenhoitaja). Pätevyyskirjaa varten tarvitaan kurssin lisäksi 240 päivää merikokemusta.

Lisätietoja koneenhoitajan pätevyyskirjasta löydät Traficomin sivulta: https://www.traficom.fi/fi/liikenne/merenkulku/merenkulun-patevyyskirjat

Ohjelma julkaistaan syyskuussa. Koulutuksen järjestäjä on ammatti-instituutti Axxell.

Lisätietoja: jerker.hagstrom(a)axxell.fi

Ilmoittaudu Oulun koulutukseen tästä.

 

Lisätiedot:

Osmo Hurtig

osmohur@gmail.com

040 – 527 3019

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Merellinen Oulu - Yhteinen asiamme!

Yhteystiedot

Myynti / Merimatkat / Info: