- Yhteinen asiamme -

01
loka
2022
Merellinen Oulu ry on käynnistänyt uuden pienkeräyksen perinnealus Oulun tukemiseksi. Pienkeräysaika 1.10.2022 – 31.12.2022. Ole mukana tukemassa vankasti oululaiseen merellisyyteen liittyvän laivan ylläpitoa.

Saatatte ihmetellä, miksi Merellinen Oulu ry käynnistää uuden pienkeräyksen. Energiakustannusten voimakas nousu ja edessä oleva talvi ovat niin suuri koetinkivi perinnealus Oulun ylläpidolle, että tarvitsemme siihen edelleen ulkopuolista apua.

Lahjoita haluamasi summa perinnealus Oulun ylläpidon tukemiseksi.

Kiitämme saamastamme tuesta!

OHJEET
Merellinen Oulu ry on saanut poliisilaitokselta pienkeräysluvan koskien koko Suomea poislukien Ahvenanmaa.
Pienkeräys pidetään 1.10.2022 – 31.12.2022
Luvan nro RA/2022/1312
Pienkeräyksen tilinumero on FI21 1840 3000 0209 21

Pienkeräyksen tuotto käytetään ensisijaisesti yhdistyksen omistaman Oulu-laivan ylläpidon kustannuksiin (sähkö, polttoaine). Toissijaisesti pienkeräyksen tuotto käytetään yhdistyksen omistaman laivan kunnostamisen kustannuksiin (erilaiset korjaukset).

Keräyksellä voidaan kerätä enintään 10 000 euroa.

***
Sananen vielä Merellinen Oulu ry:n toiminnasta:
Yhdistys järjestää koulutusta, mm. vuokraveneenkuljettaja- ja kansainvälinen huviveneenkuljettaja -koulutuksia. Laivalla on mahdollisuus pitää erilaisia tilaisuuksia, kuten vaikkapa nyt pikkujouluja. Ja kun jäät ovat merestä sulaneet, teemme taas merimatkoja Oulun lähiympäristöön.

Katso kuvakavalkadi Oulu-laivasta TÄSTÄ:
(Alkuperäinen kuvaesittely, josta tässä hieman karsittu versio, on koottu Merellinen Oulu ry:n ja OAMK:n liiketalouden opiskelijoiden kanssa toteutetussa kehittämishankkeessa 2021).

Olethan muuten huomioinut, että Oulu-laivan satamapaikka on nykyisin Toppilansalmessa, Hietasaaren puolella, Pitkänmöljäntie 26:ssa.

Merellinen Oulu - Yhteinen asiamme!

MERELLINEN OULU RY

YHTEYSTIEDOT / Tarjoukset / INFO