- Yhteinen asiamme -

27
helmi
2023
Naistoimikuntaa tarvitaan – tule mukaan. Vietämme myös juhlavuotta – mutta miten? Tule mukaan ideoimaan.

Naistoimikunnan perustamisesta on laivalla puhuttu ymmärtääkseni varsin pitkään ja minäkin olen luvannut kutsua koolle. Tarvitsemme naistoimikunnan, joka voisi huolehtia käytännön järjestelyistä, tarjoiluista ynnä muusta, kun laivalla vierailee ihmisiä, pidetään erilaisia tilaisuuksia, pidetään koulutustilaisuuksia tai laivan hytteihin majoitutaan.

Kaikki naiset kaikkine taitoineen ja innostuksineen ovat tervetulleita mukaan toimikuntaan, koska kaikkia tarvitaan. Pistetään siis tuulemaan ja kokoonnutaan naistoimikunnan perustavaan kokoukseen. Luodaan silloin keskustelevassa hengessä ja ideoiden naistoimikunnalle suuntaviivat ja toimintavat ja tullaan tutuiksi.

Pidetään kokous Oulu-laivalla Toppilansalmessa, tarkka osoite Pitkänmöljäntie 24, Oulu. Pidetään tapaaminen vaikka nyyttikestien merkeissä. Laivalta löytyy kahvit ja teet sekä laivakorput….

Kokoontumisvaihtoehtoja:

Keskiviikko 1.3.2023 klo 17 alkaen

Perjantai 3.3.2023 klo 17 alkaen

Torstai 9.3.2023 klo 17 alkaen

Lisätietoja Riinalta, puh. +358 40 502 1769 tai oululaiva@gmail.com

Ilmoittautuessasi kerro nimi, puhelinnumero ja sähköposti sekä mitkä vaihtoehdot sopivat.

KYLLÄ – tulen mukaan naistoimikuntaan: oululaiva@gmail.com

Vietämme juhlavuotta – mutta miten?

Oulu-laiva juhlii tänä vuonna sitä, että laivan valmistumisesta on kulunut 60 vuotta. Mitä kaikkea voisimme juhlavuoden merkeissä tehdä? Pidetäänkö vain jäsenistön ja kutsuvieraiden yhteinen juhlatilaisuus vai sen lisäksi erilaisia ulkopuolisille tarkoitettuja teemailtoja tms. Kaikenlaisia ideoita tarvitaan, joista sitten muotoutuu juhlavuoden sisältö.

Tämä on nimenomaan sitä toimintaa, johon jäsenistön toivotaan tulevan runsain joukoin mukaan. Tule siis mukaan ideoimaan ja osallistumaan juhlavuoden järjestelyihin.

Ilmoittautuessasi mainitse halutessasi, onko sinulla jokin erityisasia tai osaaminen, jonka ammattisi tai harrastuksesi puolesta hallitset tai asia, josta olet juhlavuoden järjestelyissä kiinnostunut.

Ilmoittaudu viimeistään 3.3.2023 mennessä, niin ruvetaan sovittelemaan juhlatoimikunnankin kokousta mahdollisimman pian koolle.

KYLLÄ – tulen mukaan juhlatoimikuntaan: oululaiva@gmail.com

Merellinen Oulu - Yhteinen asiamme!

MERELLINEN OULU RY

YHTEYSTIEDOT / Tarjoukset / INFO