- Yhteinen asiamme -

03
huhti
2024
Tule Merellinen Oulu ry:n vuosikokoukseen, joka pidetään to 18.4.2024. Tilaisuudessa myös meriaiheinen esitys ja näytillä Oulu-laivan nimikko-t-paitoja.

Kokouspaikkana kahvila-ravintola Hietasaaren Seelari, Puomitie 12, 90500 Oulu.
Ennen vuosikokousta yli 50 vuotta meriä seilannut Pentti Huttunen pitää mielenkiintoisen meriaiheisen esityksen klo 17.00 – 17.45.

Vuosikokous alkaa klo 18.00. Kahvitarjoilu.

Tervetuloa.

Ilmoita osallistumisestasi esitykseen ja kokoukseen kahvitarjoilujen järjestämiseksi ma 15.4.2024 mennessä oululaiva@gmail.com

*******************************************

TILAA OULU-LAIVAN NIMIKKOPAITA

Kokouspaikalla on esillä viime purjehduskaudelle hankittuja Oulu-laiva paitoja. Omalla nimikkopaidalla halutaan juhlistaa Oulu-laivan 60-vuotista olemassaoloa. Paidassa komeilevat myös Koskelan loisto (1939) ja Hietasaaren pooki (1949). Paita on 100 % puuvillaa ja väriltään tumman sininen.
Paitaa on kokoja S, M, L, XL, XXL ja 3XL.
Lisäksi on ladyfit-kokoja S, M, L, XL ja XXL. Naisten paita on muotoon ommeltu ja suhteellisen pienikokoinen. (HUOM Valmistajan mukaan naisten koko on yhden pienempi eli pitää ottaa yksi numero suurempi kuin henkilöllä normaalisti. Käytännössä voi olla tarpeen ottaa jopa kaksi numeroa isompi).

Paidan hinta on 25,- € (sis. alv)

Tule tilaamaan omasi. Paidat saapuvat noin viikon kuluttua yhteistilauksen jättämisestä. Lisätietoja paidoista saat Kaija-Riitalta sähköposti krkiiskila@gmail.com

Merellinen Oulu - Yhteinen asiamme!

MERELLINEN OULU RY

YHTEYSTIEDOT / Tarjoukset / INFO