- Yhteinen asiamme -

Kokoustilat

Tilaisuus juuri teille!

Perinteikkään laivan tilat soveltuvat hyvin kokouksien tai koulutustilaisuuksien pitopaikaksi. Tai siellä voi viettää saunailtaa, perhejuhlia tai pikkujouluja.

Yritysten virkistyspäiville laiva tarjoaa mielenkiintoisen historiallisen ympäristön – onhan laiva toiminut aikaisemmin merivoimien valvonta-aluksena ja valmistunut vuonna 1963.

Koulutustila

Koulutustilaan mahtuu noin 20 henkilöä pöytien ääreen, mutta tiiviimmin istuen enemmänkin. Tilassa on ajanmukaiset AV-välineet. Kokoustilan pöytiä voi siirtää lisätilan saamiseksi käyttöön.

Salonki

Kapteeninsalongin pöydässä mahtuu ruokailemaan tai kokoustamaan 16 henkilöä, mutta esimerkiksi buffettarjoiluna ruokailijoita mahtuu enemmänkin. Pöytiä ei voi siirtää. 

Kekkosen kabinetti

Lisäksi Kekkosen kabinettiin mahtuu pienempi, noin 6-10 hengen seurue. 

Tarjoilut

Laivalle voit tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut. Tarvittaessa järjestämme myös pitopalveluruuat erillisen tarjouksen / sopimuksen mukaan. Laivalla ei ole anniskeluoikeuksia.  

Laivan historia

Esittelemme mielellämme laivan historiaa ja tiloja viettäessänne aikaa perinteikkäällä Oulu-laivalla. Esittely sisältyy palveluiden hintaan.

KATSO HINNAT TÄSTÄ:

Majoitu 60-luvun nostalgiassa ja perinnealuksen tunnelmissa 

Oulu-laivalla on 11 hyttiä, joihin mahtuu majoittumaan 22 henkilöä. Laivassa on lukittavat hytit ja hyttien kaapit. Öisin aluksella on  päivystäjä ja kameravalvonta. 

Majoittujille selvitetään laivan turvallisuusohjeistus, kuten selvitys pelastuskaluston sijainnista, kokoontumispaikoista ja toimintaohjeet hätätilanteita varten sekä aluksen järjestyssäännöt.

Aluksen sauna lämpenee majoittujille tarvittaessa.

Laivan yhteistiloissa on majoittujille käytössä televisio, suihku sekä wc. Esimerkiksi aamupalan voi halutessaan valmistaa omista tarvikkeista laivan keittiössä. 

Tarvittaessa järjestämme laivalle aamiais- ja ruokatarjoilut erillisen tarjouksen / sopimuksen mukaan.

KATSO HINNAT TÄSTÄ:

Laivalle pääsy

Laivan satamapaikka on osoitteessa Pitkänmöljäntie 24, Toppilansalmi, Hietasaaren puoli. Laivan vieressä on pysäköintialue, jossa voi pysäköidä veloituksetta.

Oulu-laivan lähistöltä kulkee myös bussi nro 15 (Pitkänmöljäntieltä keskustaan sekä Mäntylään). Lisätietoja paikallisliikenteen aikatauluista löytyy osoitteesta www.oulunjoukkoliikenne.fi

Merellinen Oulu - Yhteinen asiamme!

MERELLINEN OULU RY

YHTEYSTIEDOT / Tarjoukset / INFO