- Yhteinen asiamme -

Majoitu 60-luvun nostalgiassa perinnealuksella!

Majoituksemme soveltuu esimerkiksi Oulussa viikolla työskenteleville, sekä etäämmältä OYS:ssa vieraileville. Laivassa on lukittavat hytit sekä hyttien kaapit. Aluksella on öisin päivystäjä ja kameravalvonta.

Aluksen sauna lämpenee majoittujille tarpeen mukaan.
Asiakkaiden käytössä yhteistiloissa on televisio, suihku sekä wc.

Kulkeminen

Autopaikka sijaitsee aluksen edustalla yön yli majoittuville veloituksetta.
Lisätietoja paikallisliikenteen aikatauluista löytyy osoitteesta www.oulunjoukkoliikenne.fi

Varaukset

Varaukset väh. 2 vrk ennen saapumista:
info.msoulu@gmail.com tai +358 50 330 2409 / Matti Teräs

Pyydämme käteismaksun. Useamman yöpymisen voi maksaa 2 vuorokauden jaksoissa.

Hinta

Merimatkan aikana on mahdollista tutustua laivan sisätiloihin, kuunnella ”Skönäreiden” tarinoita maailman meriltä ja taatusti jokainen osaa tehdä merimiessolmun matkan jälkeen!

Aina ennen merimatkaa vieraat saavat turvallisuusohjeistuksen, kuten selvityksen pelastuskaluston sijainnista, kokoontumispaikoista ja toimintaohjeet hätätilanteita varten sekä aluksen järjestyssäännöt
Katso hinnasto

Kokoustilat

Tilaisuus juuri teille!

Oulu-laivalla tilaisuus räätälöidään asiakkaan mieleiseksi. Meille voi tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut, mutta kauttamme on mahdollista saada myös tilauksesta pitopalveluruoat. Nyyttikestitkin onnistuvat – ja onpa mahdollista pukeutua vaikkapa Kapteeni-Koukuksi tai Rosvo-Roopeksi!

Voit varata meiltä tilan kokouksia, karaokea, saunailtaa, pikkujouluja tai vaikka virkistyspäivää varten. Laivalla on 11 kahden hengen hyttiä ryhmien yöpymisille.

Oulu-laivan merikarhut esittelevät laivan ja halutessanne neuvovat merimiessolmut! Kapteeninsalongin pöydässä on tilaa 14 ruokailijalle, mutta buffet-järjestelyllä ruokailemaan mahtuu enemmänkin. Karaoke-tila sekä sauna pyyhkeineen niin ikään vuokrattavissa Oulu-laivalla. Tilaisuus yöpyä nostalgisesti tilaisuuden päätteeksi, tilaa 22 henkilölle 2 hengen hyteissä.

dav

Merellinen Oulu - Yhteinen asiamme!

MERELLINEN OULU RY

YHTEYSTIEDOT / Tarjoukset / INFO