- Yhteinen asiamme -

Merellinen Oulu ry pyrkii vaalimaan ja edistämään Oulun arvokkaita merenkulkuperinteitä. Yleishyödyllisen, voittoa tavoittelemattoman yhdistyksemme jäsenistö koostuu merenkulun ammattilaisista ja harrastajista sekä vesielementistä kiinnostuneista, tavallisista merihenkisistä miehistä ja naisista.

Mukaan yhdistyksen toimintaan ovat tervetulleita kaikki merenkulusta, merellisyydestä ja meriperinteistä kiinnostuneet ihmiset. Olitpa sitten kokenut merenkulun ammattilainen tai uusi ulapalla, niin olet tervetullut mukaan. Meillä löytyy kaikille mahdollisuus osallistua toimintaan omien kykyjen ja resurssien puitteissa ja olipa oma erikoisosaaminen mikä hyvänsä niin sitä varmasti voidaan hyödyntää yhdistyksen toiminnassa. Ja kaiken touhun ohessa on myös mahdollisuus oppia uuttakin.

Yhdistyksen jäsenmaksu on vain 40€ vuodessa ja se oikeuttaa osallistumaan yhdistyksen toimintaan ja käyttämään äänioikeutta yhdistyksen kokouksessa.

Lisätietoja toiminnasta löydät osoitteesta www.merellinenoulu.com sekä yhdistyksen Facebookista Perinnealus Oulu https://www.facebook.com/koulutuslaiva.

Täyttämällä oheisen lomakkeen ja lähettämällä sen ilmoitat kiinnostuksesi liittyä yhdistyksen jäseneksi. Sinuun ollaan yhteydessä tarkemmin ja hakemuksesi käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa. Kun hallitus on hyväksynyt jäsenhakemuksesi, niin saat tiedon siitä ja samalla tiedot jäsenmaksun suorittamiseksi.

Merellinen Oulu - Yhteinen asiamme!

MERELLINEN OULU RY

YHTEYSTIEDOT / Tarjoukset / INFO