- Yhteinen asiamme -

03
elo
2021
Lähde legendaarisella Oulu-laivalla lyhyelle tai pitkälle risteilylle Oulun saaristoon tai kauemmas 10.-11.
elokuuta!

Lyhyt risteily vie sinut 10.8. viideksi tunniksi katsomaan Oulun tuntemattomia helmiä kuten Laitakarin pookia ja Keski-Hiuetin kaunista, linnamaista loistoa. Näissä kohteissa käydään maissa. Santosenkarin uskomaton toteemi ja Suomen kauneimpiin loistoihin kuuluva Hanhikari nähdään laivalta.

Kahden päivän risteily 10.-11.8. vie Ulkokrunnin suojelusaareen, jossa voit nähdä koskemattoman luonnon lisäksi hienoja monumentteja (26 m korkea loisto sekä 1874 rakennettu pooki ja luotsiasema).

Kahden päivän risteilyllä pääset edellisten kohteiden lisäksi myös aavalle merelle Kraasukanleton yksinäiselle loistolle, Iin Röyttän luotsiasemalle, Kriisin pookille ja Satakarin kauniille loistolle.

Laivalla täysihoito ja hyttipaikka (2 yötä) sekä sauna. Mahdollisuus myös telttailuun Ulkokrunnissa.

Lähtö kummallekin risteilylle ti 10.8. klo 8.15. Lyhyt risteily päättyy n. klo 13 Hailuodon Huikkun lauttasatamaan, josta autamme sinut takaisin Ouluun. Kahden päivän risteily päättyy ke 11.8. noin klo 21.

Lisäinfo ja varaukset:

Pekka Väisänen

044 – 5566 707

majakkapekka@gmail.com

 

Merellinen Oulu - Yhteinen asiamme!

MERELLINEN OULU RY

YHTEYSTIEDOT / Tarjoukset / INFO