- Yhteinen asiamme -

13
joulu
2022
Kiitämme suuresti teitä Oulu-laivan toimintaa tukeneita. Tämänkertainen pienkeräyksemme on päättynyt.

31.12.2022 ulottuvalla pienkeräyksellä toivoimme saavamme varoja laivan ylläpidon kustannuksiin. Laivahan ei saa mistään mitään säännöllisiä avustuksia. Toiminnan rahoittaminen perustuu ensisijassa merimatkojen ja koulutusten myyntiin sekä yritysten virkistyspäiville ainutlaatuisten merellisten puitteiden tarjoamiseen.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan laivan ylläpitotoimintaan tai Merellinen Oulu ry:n toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä. Puheenjohtaja Riina Takala-Karppanen, oululaiva@gmail.com tai +358 40 502 1769.

Vuonna 2023 on tarkoitus aktivoida naistoimikunnan toiminta ja laivan ylläpitotoimikuntaankin otetaan mieluusti mukaan henkilöitä, jotka ovat valmiita talkoomielin osallistumaan laivan huoltamiseen ja kunnostamiseen.

Hyvää alkanutta vuotta 2023.

 

Merellinen Oulu - Yhteinen asiamme!

MERELLINEN OULU RY

YHTEYSTIEDOT / Tarjoukset / INFO