- Yhteinen asiamme -

27
helmi
2023
Ajankohtaistiedote Merellinen Oulu ry:n jäsenille. Aiheina vuosikokous 30.3.2023, naistoimikunnan perustaminen ja 60-vuotisjuhlatoimikunnan kokoaminen.

Olen Riina Takala-Karppanen. Tulin valituksi hallituksen puheenjohtajaksi viime vuoden maaliskuussa. Mielessäni oli siinä vaiheessa valtava määrä asioita, joita tulemme tekemään, mutta moni niistä on jäänyt aikapulan vuoksi vielä toteuttamatta. Muun muassa säännöllinen jäsentiedottaminen.  

Korjataan nyt tilannetta ja aloitetaan ajankohtaistiedotteiden tekeminen. Tällä hetkellä ajankohtaisia asioita ovat mm. vuosikokous ja siihen liittyvät asiat, juhlavuositoimikunnan perustaminen Oulu-laivan 60-vuotisjuhlallisuuksien ideoimiseksi ja toteuttamiseksi sekä usein mainitun naistoimikunnan perustaminen.

 

Ensimmäiseksi vuosikokous: Se pidetään torstaina 30.3.2023 Ravintola Seelarissa, Puomitie 12, 90500 Oulu. Siellä on mahdollisuus kuulla tarkemmin, minkälaisia asioita tehtiin viime vuonna Merellisen Oulun merkeissä ja Oulu-laivan parissa. Tekemistä on paljon luvassa myös tulevaisuudessa, joten tule kuuntelemaan ja keskustelemaan tämän vuoden suunnitelmista ja niiden toteuttamisesta.

Vuosikokous 30.3.2023 Ravintola Seilarissa

TILAISUUDEN OHJELMA

• Klo 16.30 – 17.30 Esitys Pentti Huttunen – yli 50 vuotta merimiehenä maailman merillä

• Klo 17.30 – 18.00 Kahvitarjoilu

• Klo 18.00 – Vuosikokous

ILMOITTAUTUMISET 28.3.2023 mennessä sähköpostilla oululaiva@gmail.com. Tarjoilujen vuoksi toivomme, että kerrot ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko esitelmätilaisuuteen, kahvitarjoiluun ja vuosikokoukseen. Viralliset kokouskutsut sääntömääräiseen vuosikokoukseen toimitetaan sääntöjen mukaisessa aikataulussa.

Huom. Äänioikeus vuosikokouksessa vain vuoden 2022 jäsenmaksun maksaneilla. Eli jos olet unohtanut maksaa vuoden 2022 jäsenmaksun, voit korjata asian pikaisesti maksamalla 30 € jäsenmaksun tilille: FI44 1840 3000 0207 98. Kiitos

TERVETULOA!
Lisätietoja puheenjohtaja Riina +358 40 502 1769.

***

Pentti Huttunen – yli 50 vuotta merimiehenä maailman merillä. Lue, minkälaisesta merimiestaustasta Pentti Huttunen kertoo. LINKKI Pentin esittelyyn:

Merellinen Oulu - Yhteinen asiamme!

MERELLINEN OULU RY

YHTEYSTIEDOT / Tarjoukset / INFO